Prolećni predah uz posebnu HOBIT avanturu

Od 02.04. do 04.04.2021.

Za ljubitelje zdravog života i dobre energije, ne propusti poseban vikend dogajaj na jednom od vrhova planine Tare na jezeru Zaovine.  Dopusti sebi da se odmoriš, resetuješ i napuniš baterije vraćajući se svojoj snazi i moći.

Zaovine se nalazi  u južnom delu planine Tare. Zaovine su čuvene kao mesto na kojem je otkriven živi fosil biljnog sveta, Pančićeva omorika. Posebna blagodet ovog mesta jeste čist, planinski vazduh, bogat kiseonikom koji povoljno utiče na osobe sa problemima u disajnim putevima.

Uz kombinaciju  tematski koncipiranih Joga vežbi, Joga nidre – tehnike duboke relaksacije,  disanja, meditacije i šetnje u prirodi,  vratićete se preporodjeni i obnovljeni  svojim obazama.

Pored tematski vodjenijh satova joge organizovli  smo i   šetnje u prirodi, obilazak prelepog vidikovca,  vožnju čamcem po jezeru i upoznavanje sa florom i faunom Nacionalnog parka.

Smeštaj nadomak samog jezera nalazi se poseban kompleks sa   “HOBIT”kućicama.

Nestvarni svet Tolkinovog romana, postaje stvarni svet koji nas okružuje. I, ne dešava se to samo negde kilometrima daleko, već i kod nas.

 

Priroda će nam pomoći da se dublje povežemo sa sobom, a ovaj program ima za cilj da otpustite sve tenzije kako iz tela tako i uma, da doživite harmoniju sa prirodom i dišete punim plućima , prepustite sva svoja čula da osete lepotu ovog jedinstvenog mesta.

Dakle, krećemo na put?

Promotivna  cena programa :  167 eura po osobi

Cena uključuje  smeštaj u jedinstvenim Hobit apartmanima, sveže pripremljnu domaću zdravu hranu  (doručak, i ručak u restoranu), program (vežbanje joge, yoga nidra, vodjena meditacija,  organizovane šetnje i vožnja čamcem po jezeru.

Cena ne uključuje: prevoz i fakultativne aktivnosti. Piće u restoranu kao ni večeru.

Kontakt za informacije i rezervacije: office@sanjacolic.net , Telefon 062577492

Prijave i rezervacije su otvorene

Rezervacija u iznosu od 7.000,00 din se može uplatiti preko računa.

Račun za uplatu rezervacije je 115-0003816257742-68

Svrha uplate: HOBIT.

Ostatak se uplaćuje na licu mesta, dolaskom na program.

U slučaju odustajanja uplaćena rezervacija se ne vraća, a prenosiva je na drugo lice. U slučaju da osoba bude pozitivna na korona virus pre samog putovanja, novac se vraća. Shodno situaciji broj ljudi je limitiran.

Voditelj programa je Sanja Čolić

Svoje znanje sticala sam preko osamnaest godina i učila od najboljih učitelja u regionu kako iz sveta joge tako i iz drugih oblasti, učestvovala na različitim radionicama vrhnskih učitelja.

Specijalizovala sam se za hatha i za terapeutsku jogu kao  i individualni pristup vežbanju. Osmislila sam svoju metodu rada koja je zasnovana na individualnom pristupu svakom pojedincu u skladu s njegovom ličnošću, fiziologijom, godinama, stanjem i potrebama kroz celovito i svestrano formiranje svakodnevnih navika . Posledjnjih godinu dana živim izmedju Srbije i Balija i organizujem  edukativne i business dogadjaje kroz putovanja u regionu a i šire.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *