SEDMODNEVNI PROGRAM – LJUBAV SI TI!

Krstarenje Jadranskim morem – Hrvatska

30.04-06.05.2024.

U vremenu koje je pred nama jedino što naš može zagrliti i sačuvati kao bića je LJUBAV. Ljubav povezuje srca i duše širom sveta. Kad smo u LJUBAVI, svet oko nas se menja. Vidimo lepotu u svakom detalju, osećamo se srećnima bez ikakvog razloga i osećamo kako je naše srce puno radosti.

I zato, nastavljamo da budimo i osvešćujemo LJUBAV PREMA SEBI na događaju koji za vas pravimo po meri duše i srca!

Dobrodošli na seminar “Ljubav si ti”!

Nastavljamo da radimo i osvešćujemo ljubav kroz naše telo tako što ćemo na ovom sedmodnevnom programu da odemo korak dalje i da se svi zajedno, svojim izborom i u svojoj svesnošću, pomerimo iz naših zona komfora. Uranjaćemo u sebe kroz povezivanje sa prirodom, morem, šetnjama, vežbama fleksibilnosti, osvešćivanjem naših vrednosti i uverenja, spoznajom sebe kroz “boju naše ličnosi”, ples i masaže. Sve to će biti začinjeno hranom napravljenom sa puno ljubavi.

Događaj koji smo vam pripremile će biti čist hedonizam i nežni povratak sebi i svemu što mi u našoj suštini jesmo. Događaj će i ovaj put, sasvim sigurno, biti pun nežnosti, radosti, opuštanja i uživanja .

Dnevni program :

dan: BRAČ utorak, 30. april – DOLAZAK & OTVARANJE PROGRAMA

Polazak iz Krila Jesenice (10 km od Splita). Idealno vreme dolaska na brod je oko 10h, jer ćemo imati mirniju plovidbu i ceo dan pred nama .

Nakon što se okupimo i smestimo u kabine na brodu, upoznajemo se sa pravilima na brodu i samim programom. Iskrcavamo se i krećemo ka Braču. Ručak dobrodošlice dok traje plovidba do Brača.

Program otvaramo meditacijom kroz koju ćemo se povezati sa sobom, prirodom oko sebe (s majkom Zemljom) ali i jedni sa drugima. Nakon meditacije upozaćemo se s programom koji nas čeka u narednih nekoliko dana, njegovom idejom, te ćemo postaviti nameru za ovo naše zajedničko putovanje. Prvu noć spavamo na prelepom Braču.

dan: Pelješac sreda, 01. Maj – URANAK NA BRODU

U ranim jutarnjim satima motori broda se pale i nastavljamo plovidbu ka Pelješcu.

Dan započinjemo terapeutskim laganim programom vežbanja na palubi broda (dok brod plovi) koji će nam pomoći da se povežemo sa svojim telom i dušom.

Posle jutarnjih vežbi nas očekuje fini doručak na bazi švedskog stola, nakon čega krećemo u obilazak ostrva. Ponesite kupaće kostime jer će hrabri možda želeti i da se okupaju u moru.

Obilazak Pelješca .

Nakon ture sledi povratak do broda gde nas čeka kasniji ručak, slobodnno vreme za odmor (individualne energetske masaže ili tretmani), a uveče ćemo se opustiti uz duboku relaksaciju Joga nidre. To je snažna tehnika svesnog opuštanja, stanje dinamičkog spavanja tokom koje se dolazi do potpune fizičke, mentalne i emocionalne opuštenosti.

dan: Korčula četvrak, 02. maj – KOJE BOJE JE TVOJA LIČNOST & ENERGETSKI TIPOVI LIČNOSTI

Dan započinjemo terapeutskim laganim programom vežbanji joge I fleksibilnosti, koji će nam pomoći da se dublje povežemo sa blokadama u našem telu.

Posle jutarnjih vežbi nas očekuje doručak na bazi švedskog stola, nakon čega imamo kratku pauzu, te program nastavljamo na palubi našeg broda sa radionicom “Koje boje je tvoja ličnost”. Zanimljiva interaktivna igra kroz koju ćemo otkriti boju ličnosti – svoj psihološki profil ličnosti, saznaćemo kakvi su nam odnosi na poslu, porodici, sa prijateljima, sve u cilju učenja i otkrivanja novih tehnika na putu samospoznaje, putu otkrivanja istine, ljubavi i lepote u nama.

Dotaći ćemo temu i energetskih tipova naših ličnosti po istočnjačkoj medicini, koje su u skladu sa našim pshihološkim profilima, a sve u cilju osvešćivanja svega što mi jesmo kao bića.

Iskrcavanje i obilazak Korčule.

Zatim sledi ručak i sa novootkrivenim strastima prema sebi zaronićemo u slobodno popodne – vreme za odlazak na obližnju plažu, odmaranje.

Veče rezervisano za karaoke zabavu na palubi broda.

4.dan: Vela Luka petak, 03. Maj – TEHNIKE SAMOMASAŽE

Jutranje razgibavanje na palubi broda – pokreni svoje telo i vidi koje poruke ti šalje.

Posle jutarnjih vežbi nas očekuje doručak na bazi švedskog stoga, nakon čega dan provodimo na Vele Luci (mesto u kojem je rođen Oliver Dragojević).

Ručak na brodu– slobodno vreme za obilazak.

Radionica : Tehnike samomasaže za otklanjanje bolova iz tela

Na ovoj radionici ćemo naučiti kako brzo i efikasno da se oslobodimo tenzije i bolova iz tela, aktiviranjem i masažom određenih tački.

dan: Vis subota 04.maj – PLESNA RADIONICA & CACAO CEREMOIJA

Nakon jutarnjih vežbi na palubi za buđenje tela i duha čeka nas uobičajen doručak na bazi švedskog stola, a nakon toga idemo u šetnju po Visu. Oslonićemo se na snažnu energiju mesta, kao i njegovu lekovitost, te ćemo praksu disanja i meditacije u pokretu napraviti kroz šetnju.

Po povratku nas očekuje obilni ručak, nakon kog imamo pauzu, slobodno vreme i pripremu za vođenu radionicu plesa na palubi broda. Predveče nas čeka Cacao ceremonija kao prilika za povezivanje sa našim celim bićem, nakon vođene radionice plesa. Cacao ceremonija i plesna radionica rasplamsavaju kreativnost i inspiraciju, daju priliku za duboko isceljenje, povezivanje sa svojim srcem i ljubav prema sebi.

dan: Stari grad na otoku Hvar nedelja 05 maj – Uskrs

Jutarnje razgibavanje na plubi kako bi zaslužili bogat doručak.  Nakon doručka nas čeka istraživanje Hvara, u slobodnoj režiji ili kao zajednica.

Nakon ručka slobodno vreme, a predveče ćemo napraviti grupnu meditaciju zahvalnosti za sve ono što imamo, što radi za nas, što nas podržava; za bivanje na ovoj prekrasnoj planeti, u ovom jedinstvenom iskustvu.
Nakon toga opustićemo se uz vino i druženje , razmenu iskustava sa ovog putovanja.

6.dan: Milna otok Bra

ponedeljak, 06 maj. ZATVARANJE PROGRAMA

Dan za povratak u Krilo Jesenice u jutarnjim satima oko 9h, 10h, nakon doručka.

Odmorni, osveženi, nadahnuti i ispunjeni ljubavlju vraćamo se svojim najdražima.

* Moguće je prilagođavanje programa, u zavisnosti od vremenskih uslova. Na brodu glavnu reč vodi kapetan.

U slobodno vreme na raspolaganju će nam biti:

Terapijske masaže i energetski tretmani – u ponudi je nekoliko različitih vrsta sjajnih tretmana za dodatno opuštanje vašeg tela koje vodi naša magična Jelena. Toplo ti preporučujemo da se prepustiš sigurnim rukama naše Jece.

Jelena Vasić je viši fizioterapeut, yumeiho terapeut i Reiki majstor sa iskustvom preko 23 godine. Žena sa savršenim osećajem i hiruškom preciznošću kombinuje svoje višestruko znanje i umeće koje je godinama usavršavala i tragala u želji za znanjima, istinom i suštinom.

Više o plesu….

Plesaćemo na palubi broda! Da oslobodimo telo i otpustimo sve emocije koje nas sputavaju. A najvažnije od svega – naučićemo da budemo nežniji prema sebi, da otpustimo blokade iz tela i da zavolimo sebe za nijansu više, kroz vođenu radionicu koju drži naša Ceca.

 

Svetlana Brkić je arhitekta, Reiki majstor, NLP master, Tantra praktičar i jedna radoznala i razigrana duša.

 

★HRANA I SMEŠTAJ

Smešteni smo u Brodu “TOMA”! Brod je A kategorije. Kabine su na prvoj i drugoj palubi. Svaka kabina ima dva ili tri kreveta na sprat, svoje malo kupatilo, klimu, ormar.

STVARI NOSIMO U MEKANIM TORBAMA (ne u tvrdim koferima) da bi imali više prostora u kabinama.

Uživaćemo u ukusnoj hrani (doručak na bazi švedskog stola i kasni ručak) naših domaćina broda “TOMA”.

Broj mesta na brodu je ograničen 30 ljudi.

★ JEDINSTVENA CENA SEMINARA: 920 EUR

Cena uključuje 6 noćenja na bazi polupansiona, vođenje celokupnog programa i radionica, krstarenje.

Masaže i energetski tretmani se naknadno plaćaju i nisu uračunati u cenu programa.

Broj mesta je ograničen, a rezervacije primamo do 10. Aprila 2024.

★REZERVACIJA

Rezervacija u iznosu od 460eur je obavezna. Novac od rezervacije koristi se za rezervaciju broda. U slučaju odustajanja, novac se ne vraća. Rezervacija je prenosiva na drugu osobu.

★INFORMACIJE I KONTAKT:
Pozovite putem, Viber, Whats app i Telegram, zbog čestog boravka u inostranstvu.
+ 38162577492 ili +38269319139

★PREVOZ nije uključen u cenu. Povezujemo ljude koji idu kolima. Čuvani parking je obezbeđen i dodatno se naplaćuje (oko 50e za nedelju dana).

Preporuka je da dođete avionom ili autobusom do Splita.

POTREBNO JE STIĆI NA ODREDIŠTE 30.04.2024. do 10h . Ukrcavanje je iz KRILA JESENICE u prepodevnim satima.

★ ORGANIZATORKE:  Svetlana Brkić , Jelena Vasić i Sanja Čolić

P.S. Budite hrabri i odlučite se na nezaboravnu avanturu u kojoj ćete imati priliku da upoznate predivne ljude, da se smejete i radujete od srca, uživate svim čulima i sasvim nežno otkrijete gde ste sada, a gde možda želite da budete na ovoj avanturi zvanoj život.

Dođite da zajedno slavimo sebe i Ljubav!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *