Iskustva

Sanja ima pozitivnu, smirujuću energiju. Postepeno i lagano uvodi u asane i daje dobra, precizna objašnjenja o tome zašto se i kako ispravno izvode. Sanja daje motivaciju, osećaj poverenja, stručnost… Dopada mi se to što se radi na povezivanju disanja i pokreta, što se angažuju određene grupe mišića bez cimanja, skakanja, preznojavanja, što smanjuje, a ne povećava adrenalin (kao, na primer, vežbanje u teretani koje mi nikada nije prijalo). Dopada mi se što je svaki čas i pokret, neko novo saznanje i spoznaja.

Valentina

Prija mi pozitivna energija i opuštenost koja me drži celog dana posle časa joge. Naučila sam odlične vežbe koje koristim kad god se iznerviram.

Milinka

Osećam da mom telu prija sve što radimo na času i zbog toga se osećam mnogo bolje. Imam više volje, primećujem pozitivne promene na telu. Dopada mi se što svaki put uporedimo stanje pre i posle časa joge i time osvešćujemo poteze kojima sebe možemo dovesti do stanja koje želimo.

Maja

Idem na jogu zbog fizičkog zdravlja, usklađivanja glave i tela. Izuzetno se lepo osećam na časovima i posle njih. Prija mi atmosfera i način držanja časa. Nemam bolove u donjem delu leđa koje sam osećala, pa sam sada i mirnija.

Stela

Važno mi je da napredujem kako u fizičkom, tako i u duhovnom smislu. Želim da se oslobodim stresa, uspostavim emocionalnu ravnotežu i da podižem nivo svesti. Osećam mnoge promene, a kao najvažniju bih istakla da sam osvestila svoje disanje.

Gabrijela

Osećaj u telu koji postižem jogom je jedinstven! Sada mogu dublje da ulazim u položaje, lakše mi ide otvaranje srčane čakre, gipkija sam… Još uvek upoznajem svoje slabe tačke i iznenađujem se. Jogom mogu da postignem veću fleksibilnost, bolje disanje, preoblikovano telo, bolji fokus, volju, koncentraciju.

Milica

Volim sve asane, pogotovo one koje zahtevaju trud i rad. Za tri meseca vežbanja sam dosta ojačala leđa, popravila disanje i dobila na fleksibilnosti. Kako ceo dan sedim na poslu, joga me lepo pripremi, istegne i razmrda.

Ana