DREAMTIME YOGA RETREAT & MEDITERRANEAN GASTRONOM

DREAMTIME RESORT, RT VESLO, LUŠTICA, CRNA GORA, 18 – 25.JUN 2022.

Rt Veslo je najljepši lokalitet na poluostrvu Luštica. Veliko, neopisivo plavetnilo. Prostransvo sa tirkiznim morem i snažnim talasima, koji udaraju o hridi. Još uvek van domašaja civilizacije i još uvek neotkriveni dragulj obale Crne Gore, udaljen 25 km od Tivatskog aerodroma a 10 km od Luštica bay.

★INFORMACIJE I KONTAKT:

Pozovite putem, Viber, Whats app, We chat i Telegram, zbog čestog boravka u inostranstvu.

+38162577492 –  Sanja Čolić

★ SMEŠTAJ

DREAMTIME RESORT

U KUĆAMA JE SVEGA 16 MESTA!

2 Vile nude klimatizovani smeštaj sa sopstvenim bazenom, pogledom na bazen i popločanim dvorištem u Luštici. Ovi objekati pored plaže imaju bilijarski sto, stoni tenis i besplatan privatni parking.

★ JOGA ČASOVI:

Vrsta joge koju ćemo praktikovati je HATHA YOGA

Svakog dana po 2 joga časa, jedan pre doručka i drugi, pre večere.

★ ČASOVE JOGE VODI SANJA ČOLIĆ

Licencirani je instruktor hatha joge sa međunarodno priznatim sertifikatom. Završila školu za joga instruktore „Vidya Yoga“ u Beogradu kod učitelja Dragana Lončara. Joga časove drži od 2010. godine. Specijalizovala se i za terapeutsku jogu i individualni pristup vežbanju. Završila life coaching i clearing tehnike, psihoterapijski pravac, učitelja dr Walida Dawa. Osmislila autentičan način rada zasnovan na individualnom pristupu svakom pojedincu u skladu s njegovom ličnošću, fiziologijom, godinama, stanjem i potrebama kroz celovito i svestrano formiranje svakodnevnih navika. Kao instruktorka joge potpisuje autorske projekte osmišljene zajedno sa aktivniodmor.net, kao što su TermalAqua Joga i Joga Nidra uz harfu.

★ HRANA

Svakog dana po dva obroka: doručak i večera. Hrana je mediteranska, bazično lakto vegetarijanska sa povremenim i opcionim morskim specijalitetima.

★ HRANU PRIPREMA CHEF DRAGAN BAJKANOVIĆ

Moje ime je Dragan Bajkanović, ja sam trener, savetnik o ishrani i kuvar. Rodio sam se 02. marta 1987. godine u Beogradu.

Diplomirao sam prvo na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje na Beogradskom Univerzitetu. A zatim i na Fakultetu za menadžment u sportu na Alfa Univerzitetu u Beogradu. Pored svojih akademskih diploma stekao sam i nekoliko drugih internacionalno priznatih trenerskih sertifikata.

Od detinjstva sam se bavio različitim borilačkim sportovima. Prvo karateom, u kome se sam takmičio na internacionalnom nivou kao juniorski predstavnik Jugoslovenske reprezentacije, a kasnije i reprenzentacije R. Srbije. Zatim sam sa 16 godina počeo da treniram boks i u toku studija na FSFV se takmičio kao amater u ovoj plemenitoj veštini. Kratko vreme sam se bavio tajlandskim boksom i MMA.

Pored borilačkih sportova, od svog detinjstva sam prilično aktivan i u drugim sportovima kao što su: skijanje, plivanje, veslanje, sportsko penjanje, atletika i bodibilding.

Poslednjih jedanaest godina sticao sam profesionalno iskustvo kondicionog trenera u radu sa profesionalnim sportistima, ali i kroz rad sa rekreativcima i decom. Iskustvo me je naučilo da je ljudski organizam jedna prelepa “mašina” stvorena za rad i pokret, čije fizičke limite nauka još uvek nije precizno odredila. Ljudsko telo je sposobno za neverovatne fizičke poduhvate i ono što razlikuje šampione od onih koji to nisu, jesu volja i upornost u treningu i ishrani.

Redovna fizička aktivnost u bilo kom obliku je osnova zdravog života. Pošto je ishrana u neraskidivoj vezi sa sportom i pošto je bez prilagodjene ishrane nemoguće postići bilo kakav rezultat u sportu jako rano sam počeo da eksperimentišem sa različitim vrstama dijeta i načinima pripreme hrane. U toku studija moji eksperimenti dobijaju naučne okvire i postaju neka vrsta mog hobija. Sa obzirom da kuvam od svoje šeste godine i da mi je baka usadila ljubav prema kulinarstvu od najranijeg detinjstva, stalno sam pokušavao da spojim ono što se na izgled čini nespojivo.

Kako spojiti zdravu i gurmansku ishranu, postaje pitanje na koje pokušavam da pronadjem odgovor nekoliko godina. A odgovor na ovo pitanje je zapravo veoma prost, hrana mora biti ukusna onoliko koliko je i hranljiva. Biti dobar kuvar i dobar nutricionista u isto vreme znači spojiti znanje i ljubav prema hrani u jedinstvenu harmoniju.

Hranite se zdravo, redovno se bavite fizičkom aktivnošću i pre svega uživajte u procesu, na ovaj način nijedan cilj vam neće biti nedostižan!

FAKULTATIVNO: promotivni fitness trening

individualni fitnes treninzi (dodatno se naplaćuju)

radionice pripreme hrane (dodatno se naplaćuju)

★ CENA: 550 EURA u dinarskoj protivvrednosti.

★REZERVACIJA

Uplata rezervacije u iznosu od 250 eur je neophodna.

Koristi se za rezervaciju smeštaja i hrane. ostatak se plaća na licu mesta. rezervacije se uplaćuju do popune kapaciteta. Smeštajni kapacitet je ograničen. Ostatak, do punog iznosa aranžmana se uplaćuje pred put. Iznos uplaćen za rezervaciju u slučaju sprečenosti dolaska, se ne vraća, a prenosiv je na drugo lice.

Sa jednog od naših joga događaja…

★INFORMACIJE I KONTAKT:

Pozovite putem, Viber, Whats app, We chat i Telegram, zbog čestog boravka u inostranstvu.

+38162577492 –  Sanja Čolić

★ORGANIZACIJA: Siniša Račić i Sanja Čoli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *