PETODNEVNI PROGAM – LJUBAV SI TI!

14-18.02.2024.

Pred nama je mesec Ljubavi. ❤
Šta biste pokloni sebi ove godine?

Spremili smo događaj pun nežnosti, osmeha, opuštanja i uživanja u ambijentu netaknute prirode, nadomak Ulcinja u Crnoj Gori.
Pridruži nam se na petodnevnom programu „Ljubav si ti“ i pokloni sebi nezaboravan doživljaj i užitak za početak ove godine!
Započni Novi ciklus ljubavi u magičnom okruženju, uz zvuke prirode, prelepom i podržavajućem društvu i nežnim praksama!

Svaki dan ćemo započinjati jogom. Joga će ti pomoći da se povežeš sa svojim telom i dušom. A na ovo putovanje u sebe će te voditi naša Sanja!
Uživaćemo u ukusnoj vegetarijanskoj hrani i šetnjama kroz prelepe maslinjake koji okružuju imanje u kome ćemo boraviti.

Plesaćemo! Da oslobodimo telo i otpustimo sve emocije koje nas sputavaju. A najvažnije od svega – naučićemo da budemo nežniji prema sebi, da otpustimo blokade iz tela i da zavolimo sebe za nijansu više, kroz vođenu radionicu koju drži naša Ceca.
Svetlana Brkić je arhitekta po formalnom obrazovanju, Reiki majstor, NLP master, Tantra praktičar i jedna radoznala i razigrana duša.
U toku dana imaćete priliku da iscelite sebe kroz energetske masaže. Toplo ti preporučujemo da se prepustiš sigurnim rukama naše Jece. Jelena Vasić je viši fizioterapeut, yumeiho terapeut i Reiki majstor sa iskustvom preko 23 godine. Žena sa savršenim osećajem i hiruškom preciznošću kombinuje svoje višestruko znanje i umeće koje je godinama usavršavala i tragala u želji za znanjima, istinom i suštinom..
Večeri će nam biti posebno magične, uz meditacije i pratnju zvukova harfe, sa ciljem još većeg užitka i prepuštanja.
Nakon toga, moći ćeš da se opustiš uz čašu dobrog vina i uživaš u divnoj energiji naših voditelja programa i svih prisutnih ljudi na programu.

Ne propusti priliku da sebi pokloniš nezaboravno iskustvo. Prijavi se već danas i pripremi se da se ponovo zaljubiš – u sebe!

Mesto događaja je Valdanos – mesto gde se nalazi najstarija maslina Crne Gore. Valdanos je uvala duga oko 400 metara na nekih 5 km od centra Ulcinja. Bajkovitu uvalu iviče dva brda, Mendre i Mavrijan. Nekada je ovaj prostor bio glavna luka gusara, a danas predstavlja pravi rezervat maslina sa oko 80.000 stabala. Ona su ujedno i simbol uvale, kako su stara više od 2.000 godina.

★ JEDINSTVENA CENA SEMINARA: 380 EUR
Za prijave do 04.02.2024. cena seminara iznosi 380eur, posle 04.02.2024. je 430 eur.
Cena uključuje 4 noćenja na bazi polupansiona, vođenje programa i radionice.
Energetske mašaže se naknadno plaćaju i nisu uračunate u cenu programa.

★REZERVACIJA
Rezervacija u iznosu od 120eur je obavezna. Novac od rezervacije koristi se za rezervaciju smeštaja. U slučaju odustajanja, novac se ne vraća. Rezervacija je prenosiva na drugu osobu.

★INFORMACIJE I KONTAKT:
Pozovite putem, Viber, Whats app, We chat i Telegram, zbog čestog boravka u inostranstvu.
+ 38162577492 ili +38269319139

★ ORGANIZATORKE:  Svetlana Brkić i Sanja Čolić

P.S. Budite hrabri i odlučite se na nezaboravnu avanturu u kojoj
ete imati priliku da upoznate predivne ljude, da se smejete i radujete od srca, uživate svim čulima i sasvim nežno otkrijete gde ste sada, a gde možda želite da budete na ovoj avanturi zvanoj život.

Dođite da zajedno slavimo sebe i Ljubav!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *