Program JUN – U DODIRU SA PRIRODOM / U DODIRU SA SOBOM

Selo proroka Kremna

Tajanstvena lepota između Tare, Zlatibora i Šargana, mesto gde vazdušne struje melemom kupaju i odmaraju umorne ljude, šarena bašta u kojoj sve sija i treperi – to je selo Kremna, najčudnovatije i najizazovnije selo Srbije.

Prostor tajanstvenog kamena na kome Kremna leže se, kažu, ni iz satelita i aviona ne može snimiti. Ovo je mesto za zdrav i dug život, koje je uvek davalo bistre i obdarene ljude.

Kombinacijom ovog specifičnog mesta, njegovom prelepom prirodom i svakodnevnim programom joge, meditacije, disanja, qi gonga, šetnji, detox doručka, osetiće te olakšanje, okrepljene i vraćanje svom prirodnom stanju. Ovakav zdrav stil života pomaže našem telu da se potpuno obnovi i energetski okrepi.

Pomoću bogatog programa samorazvoja možemo utonuti u lepote koje se kriju unutar nas samih, naučiti da prepoznamo sopstvene izvore snage što vodi prema dubokim promenama.

Kompletan program se odvija u saradnji sa ZIP Campingom https://camping-zip.com/ u kome će se dešavati program od juna do oktobra.

Kamping odmorište „Camping-Zip“ prostire se na oko 1 ha površine i smešten je u selu Kremna na udaljenosti 40 km od Užica u podnožju planina Tare i Zlatibora. Kamp je opremljen po svim evropskim standardnima.

U sklopu kampa funkcionišu i 4 apartmana koja su kompletno opremljena. Gostima su na raspolaganju igralište za basket, tenis, odbojku, mali fudbal kao i dečije  igralište (tobogani, klackalice, ljuljaške).

Obezbedjen je i Wi Fi internet.

Ukoliko se želite prepustiti dubokom odmoru i zdravom životu prijavite se na relax program.

Dan započinjemo jutarnjom joga praksom, hand made detox obrokom (http://sanjacolic.net/21-dan-detox-obrok-za-ciscenje-creva/) i koračamo u niz dnevnih aktivnosti i izleta.

Joga časove vodi Sanja Čolić dugogodišnji instruktor. Svoje znanje sticala sam preko osamnaest godina i učila od najboljih učitelja u regionu kako iz sveta joge tako i iz drugih oblasti, učestvovala na različitim radionicama vrhnskih učitelja.

Specijalizovala sam se za hatha i za terapeutsku jogu kao i individualni pristup vežbanju. Osmislila sam svoju metodu rada koja je zasnovana na individualnom pristupu svakom pojedincu u skladu s njegovom ličnošću, fiziologijom, godinama, stanjem i potrebama kroz celovito i svestrano formiranje svakodnevnih navika.

Učimo Formu Qi Gong, voditelj je Djendji Samardžija – osnivač, predsednik i trener kluba Hua Kang. Taijiquan praktikuje od 1989. Učenik je najpoznatijih svetskih majstora. Od Wang Zeng Xianga je učila sportsku formu 42 i mač 42, od Yang Jwing Minga Yang stil, guranje ruku i borilačku primenu, od Dana Docherty-a Wu stil po metodi Cheng Tin-Hunga i od Grandmastera Chen Xiaowanga i njegovih sinova Chen stil. Svi oni imaju i svoje metode praktikovanja Qi gonga, ali ovu veštinu usavršava i kod svetski poznatog majstora Mantak Čia. (gost predavač 11.-14.06.2020)

 

 

Uvodno predavanje o telesnoj psihoterpiji i radu sa telom vodi Jelena Stijak, diplomirani psiholog, lajf kouc, homeopata Poseduje visegodisnje iskustvo u psiholoskom savetovanju, edukaciji i coachingu. U svojoj profesionalnoj karijeri bavi se radom sa svim uzrastnim grupama u oblasti psihosomatskih tegoba kao i resavanja simptoma kao sto su nesanica, nedostaatak energije, koncentracije, problemi u komunikaciji, depresija itd.

Neguje holisticki pristup, te se spisak tegoba ne moze ograniciti, jer svaku osobu posmatra u celini, bez obzira da li se trenutna tegoba nalazi na nivou mentalnog, emotivnog, duhovnog ili telesnog funkcionisanja. (gost predavač 18.-19.06.2020.)

PLAN I PROGRAM ZA JUN 2020

I Od 05 do 07.06.2020.

jutarnje joga časove, tehnike disanja i opuštanja koje nas iz stresa, tenzije i brzine vraćaju u centar, koje nas balansiraju, energizuju i daju mir i stabilnost. (Vežbe su namenjene svim nivoima fizičke spremnosti, uključujući i početnike, u trajanju od 90 min.)

– izlete (Kremna, Drvengrad, Šarganska osmica, Tara)

– vođene meditacij u prirodi

– dva noćenja u Zip apartmanima sa hand made detox doručkom, večerom dobrodošlice

II Od 11 do 14.06.2020.

– jutarnje Qi Gong vežbe

– izlete (Kremna, Drvengrad, Šarganska osmica, Tara)

– popodnevni joga časove, tehnike disanja i opuštanja koje nas iz stresa, tenzije i brzine vraćaju u centar, koje nas balansiraju, energizuju i daju mir i stabilnost.

– tri noćenja u Zip apartmanima sa hand made detox doručkom, večerom dobrodošlice

III Od 15 do 21.06.2020.

– jutarnje joga časove, tehnike disanja i opuštanja koje nas iz stresa, tenzije i brzine vraćaju u centar, koje nas balansiraju, energizuju i daju mir i stabilnost.

– izlete (Kremna, Drvengrad, Šarganska osmica, Tara)

– vođene meditacij u prirodi

– večernje uvodno predavanje i upoznavanje sa telesnom psihoterpijom

– šest noćenja u Zip apartmanima sa hand made detox doručkom, večerom dobrodošlice

IV Od 26 do 28.06.2020.

jutarnje joga časove, tehnike disanja i opuštanja koje nas iz stresa, tenzije i brzine vraćaju u centar, koje nas balansiraju, energizuju i daju mir i stabilnost.

– izlete (Kremna, Drvengrad, Šarganska osmica, Tara)

– vođene meditacij u prirodi

– dva noćenja u Zip apartmanima sa hand made detox doručkom, večerom dobrodošlice

U cenu boravka uključen je predvidjen program, noćenje u apartmanima (postoji mogućnost i vlastitog šatora) sa hand made detox doručkom.

Boravišna taksa od 120 dinara je uračunata u cenu. Deca mladja od 3 godine imaju besplatan smeštaj ukoliko ne koriste sopstveni ležaj. Deca od 3 do 14 godina plaćaju 50% cene.

Termini I 05 – 07.06.2020.

Termin II 11 – 14.06.2020.

Termin III 15 – 21.06.2020.

Termin IV 26 – 28.06.2020.

Informacije o cenama i rezervacije možete dobiti pozivom na kontakt telefon ili putem

e-mail: office@sanjacolic.net

kontakt : +381 62 577492

Broj mesta je ograničen

Sanja Čolić

Vaš voditelj programa

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *