Pitanja i odgovori

Ko je stvorio I’m Resource proizvode?

Nemačku kompaniju I’m Resource osnovali su 1994. Sigrid i Silvio Pillilini. Kao frizeri i lekari sa dugogodišnjim radnim iskustvom uvideli su da minerali i toksini u kosi utiču na celokupno ljudsko zdravlje. Tako su shvatili da se prilikom pranja i farbanja kose mora voditi računa o vrednosti minerala u kosi i telu. I’m Resource proizvode osmislili su upravo kao sistem za regulisanje balansa minerala.

Šta je to što I’m Resource proizvode čini posebnim?

Pošto su se pozabavili tretmanima kose i proučili sastojke koji izazivaju bolesti, osnivači I’m Resource su shvatili da su prirodne potrebe našeg zdravlja i dobrobiti često zapostavljene u nezi kose. Polazeći od toga kreirali su čitav spektar proizvoda koji se uzajamno dopunjuju. U proizvodnji I’m Resource ne koriste se štetni sastojci.

Koja je razlika između I’m Resource i drugih brendova na tržištu?

Prilikom industrijske proizvodnje kozmetičkih sredstava koriste se štetni hemijski sastojsci koji se smatraju potencijalno kancerogenim ili mogu izazvati alergije i oštetiti kosu. U proizvodnji I’m Resource programa koriste se najkvalitetniji i najefikasniji sastojci. Potencijalno štetne supstance se svesno i namerno izbegavaju. Kao primer mogu se navesti sastojci koji odgovaraju za formiranje pene u šamponima (natrijum lauril sulfat / natrijum lauret sulfat). Oni često izazivaju alergijske reakcije i mogu biti potencijalno kancerogeni pošto stvaraju nitrate u krvi. I’m Resource koncept zasnovan je na pristupu „Ja sam izvor svega“. U osnovi tog pristupa je delovanje mikroorganizama koji nam omogućavaju da o nezi kose i kože razmišljamo na potpuno drugačiji način.

Zašto drugi proizvođači koriste sumnjive sastojke?

Sastojci kao što su formaldehid i halogenizovana organska jedinjenja, jedinjenja sintetičkog mošusa, PEG i njegovi derivati, laureti i natrijum lauril sulfat jeftiniji su za proivodnju u odnosu na svoje bezopasne zamene, a dostupni su u velikim količinama.

Od čega se pravi I’m Resource kozmetika?

I’m Resource koncept podrazumeva da proizvodi ne sadrže supstance koje mogu biti štetne za korisnika. Neprihvatljivo je korišćenje hemijskih derivata. Osnovu I’m Resource proizvoda čine mikroorganizmi i organske i obnovljive biljne sirovine. Proizvodi sadrže 220 efikasnih mikroorganizama i vredne enzime kao što su invertaza, amilaza, katalaza, saharoza, renini (koji nisu životinjskog porekla), proteolitički enzim Kombucha gljive. U proizvodnji se koriste biljne sirovine poput crnog i zelenog čaja, kakao butera, ši butera, melase, algi, smokava, suvog grožđa, limunova i pomorandži, badema, krompira, divljeg bilja i cveća, avokada, lekovitog blata, meda, lišća i kore drveća, bisusa školjki i žitarica. Sve sirovine imaju međunarodni Demeter sertifikat za organske poljoprivredne proizvode.

Gde i kako se proizvodi I’m Resource kozmetika?

I’m Resource kozmetika proizvodi se u Nemačkoj, uglavnom od lokalnih sirovina koje isporučuju organske farme iz neposrednog okruženja proizvodnih kapaciteta. Na taj način se dobijaju sirovine najvišeg kvaliteta, a lokalni farmeri imaju dodatni izvor prihoda. Proizvodnja se odvija u laboratorijama prema najsavremenijim inovativnim metodama. U pravljenju ove kozmetike primenjuje se postupak fermentacije, a dvogodišnji ciklus proizvodnje je čini zaista jedinstvenom. I’m Resource proizvodi se ne testiraju na životinjama i bezbedni su za životnu sredinu jer ne sadrže štetne materije.

Kako da izaberem prave I’m Resource proizvode za sebe?

Prvi tretman, dubinsko čišćenje kose, trebalo bi da za vas uradi zastupnik I’m Resource koji je prošao specijalnu obuku. Kao zvanični zastupnik I’m Resource proizvoda u Srbiji i Hrvatskoj, preporučićemo vam proizvode za dnevnu upotrebu koji najviše odgovaraju vašoj kosi i vašim individualnim potrebama.

Kako da naručim I’m Resource proizvode?

Pošaljite upit o proizvodima koji vas zanimaju. Odgovorićemo u najkraćem mogućem roku.

Da li se I’m Resource proizvodi mogu koristiti u frizerskim salonima?

Da. Ovi neprevaziđeni proizvodi frizerima i kozmetičarima daju potpuno novo viđenje nege kose i tela. Postoji mogućnost organizovanja obuka za osoblje salona radi upoznavanja i osposobljavanja za rad sa I’m Resource kozmetikom. Pošaljite upit za detaljnije informacije.

Pošaljite upit:

I`m resource
0 + 0 =