JOGA VIKEND RETREAT UZ ZVUKE HARFE

KOLIKO VREMENA POSVEĆUJEMO SEBI ?

JOGA VIKEND RETREAT UZ ZVUKE HARFE

Divčibare, 26.-28. oktobar 2018.

REPROGRAMIRANJE UMA, DUHA I TELA

Datum programa je 26.10. – 28.10. i održava se na Divčibarama u lepom smještaju vile https://www.facebook.com/pg/VilaPlamenac/about/?ref=page_internal

60 eura (u cenu uključeno dva noćenja, dva joga časa i dve radionice)

Program:

Petak, 26. oktobar: očekujemo vas na Divčibarama u popodnevnim satima, 20-20:45h joga nidra uz zvuke harfe

Subota, 27. Oktobar : 8-9:30 čas joge uz zvuke harfe tokom joga nidre, slobodno vreme za doručak i druge aktivnosti, šetnja planiraskim stazama, u 19-20h radionica na temu LIČNE VREDNOSTI , slobodno vreme uz druženje.

Nedelja, 28. oktobar: 8-9:15 oslobađanje daha, 9:15-13h slobodno vreme za doručak i druge aktivnosti, 13h odjavljivanje iz smeštaja

.

Časovi joge :

Pomoćiće nam da istražimo svoje telo i zaista osetimo šta se tamo dešava.

Naše zdravlje naša energija nisu nešto što se nalazi u prošlosti ili budućnosti već su SADA.

  • Vežbe i metod koji će mo da koristimo su jednostavne i prilagodljive tako da svako može da ih izvede, a kombinacija su joge, neogonga , ćigonga.

*  Časovi sadrže:

* vežbe pranajame (Tehnike disanja)

* energetske vežbe za otkljanjanje blokada

* asane (joga položaji)

* vežbe relaksacije ( Joga nidra kao najvažniji deo bilo koje joga prakse, koja će biti praćena isceljujućim zvucima harfe)

Radionica “lične vrednosti ”

  • Moje Vrednosti ( Vrednosti su nam kao DNK, ono sa čime se radjamo , ali često je nismo ni svesni, osim što je osećamo. Lične vrednosti ne možemo menjati , ali iteko ih možemo ignorisati. Narušavanje ličnih vrednosti je najveći atak koji vršimo na sebe. Naše vrednosti oblikuju naš život i svakodnevicu. Naše svesno i nesvesno odabrane vrednosti utiču na to kako ćemo donositi odluke, koga ćemo smatrati simpatičnim i dragim, ko će nam ulivati osećaj sigurnosti, ispunjavati nemirom, kakav će nam život biti.. Od sistema vrednosti zavisi i da li se osećamo srećno ili nesrećno, tužno ili zadovoljno. One su orijentiri koji usmeravaju naše ponašanje i funkcionisanje)

Oslobađanje daha:

Jednostavna, a ujedno i vrlo snažna grupna tehnika svesnog povezanog disanja, čiji je cilj isceljivanje duha, emocija i tela, te razvoj i proširenje svesti. Ova tehnika te ciljeve ostvaruje u velikoj meri. Isceljujuća duhovna energija stvara se svesnim disanjem u najsavršenijoj poznatoj strukturi, krugu, u kome ona ubrzano cirkuliše, prolazeći kroz sve učesnike jednakom snagom.

Lokacija i smeštaj

Ovaj retreat će se održati u privatnom smeštaju – apartmanima “Vila Plamenac”. Udaljena oko je 300m od glavne saobraćajne ose Divčibara. Sam položaj objekta kao i njegova orijentacija u borovoj šumi obezbeđuje prijatan pogled iz svake apartmanske jedinice na prepoznatljiv pejzaž Divčibara . Broj slobodnih mesta ograničen . Sobe su trokrevetne i četvorokrevetne , dvorište kao i parking. Detalji o smeštaju (fotografije i lokacija) se nalaze na sajtu: http://vilaplamenac.rs/vila-plamenac/

Hrana

Hrana nije organizovana ali je rado možemo pripremati svi zajedno u samoj kući ili posetiti neki lokalni restoran po pristupačnim cenama. Takođe, u okolini se nalaze pijaca kao i pekara sa specijalitetom komplet lepinje .

Izleti

Divčibare je jedno od najatraktivnijih zimskih i letnjih destinacija u Srbiji. Nalazi se u zapadnom delu Srbije, na planini Maljen, na platou dužine 7 km i širine 3 km. U sopstvenoj režiji moguće je šetati po prirodi

O organizatorima

Instruktor joge i facilitator na radionici Sanja Čolić se sa jogom druži još od ranog detinjstva, a pre 18 godina krenula je sa izučavanjem različitih stilova joge, kao i uticaja joge na fizičko i psihičko zdravlje. Rekreativnu jogu predaje od 2010. godine. Licencirani je instruktor hatha joge sa međunarodno priznatim sertifikatom koji je stekla u joga školi Dragana Lončara u Beogradu. Specijalizovala se i za terapeutsku jogu i individualni pristup vežbanju, koji već godinama uspešno sprovodi učenicima i profesionalnim sportistima. Završila je life coaching i clearing tehnike, koje joj pomažu u individualnom pristupu svakom polazniku. Posebni rezultati postižu se u pojedinačnom radu, kombinacijom psihofizičkog rada kroz joga tehnike i life coaching pristup, radi dubljeg rada na sebi.

Harfistkinja – Željka Milošević je u Srbiji poznata i priznata harfistkinja ali i dizajner zvuka, profesor u školi i projekt menadžer. Svestrana i posvećena prirodi i jogi, Željka već godinama organizuje retreatove i radionice na temu umetnosti, ekologije, joge i muzike.

Kontakt i rezervacije:

Cena programa : 60 eura (u cenu uključeno dva noćenja, dva joga časa i dve radionice)

Rezevracije u iznosu od 30% izvršiti prilikom rezervacije, ostatak na licu mesta. Broj mesta oganičen

Sanja Čolić +38162577492, anjas.ciloc@gmail.com www.facebook.com/sanja.colic.98

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *