Iskustva

Moja kosa je sada definitivno živa i energetski čista, što se može vidjeti i golim okom. Prije tretmana nije imala sjaj i mekoću i bila je dosta oštra. Sada je obožavam prati i kada je osušim koristim HR proizvod za oblikovanje (umjesto gela ili laka za kosu) i jednostavno rukom namjestim frizuru bez problema, a kosa nije ljepljiva. Taj isti proizvod je, također, višenamjenski, miris je božanstven – lijep i prirodan, te nije agresivan kako to inače jesu umjetni parfemi.

Rene

Na neki način sam osvijestila novu dimenziju ljubavnosti prema kosi. Pranje je definitivno drugačije nego što je obično pranje. Sanja nas je uputila kako da energetski pristupimo pranju kose, što sam odmah iskusila sa svojom kćerkom, pa nam je sad pranje i njega kose svojevrsna igra i druženje. Imam drugačije poimanje svoje kose. Ona je živa i jednostavno kroz sušenja i korištenje svojih ruku oblikujem dnevnu frizuru, što je prije bilo nemoguće bez četke i dobrih 20 minuta feniranja!

Ana

Sat vremena nakon dubinskog pranja ulovila me je neka čudna tuga. Samo sam htjela biti sama i da me svi puste na miru. Pošto imam dvoje djece nije mi to baš pošlo za rukom, ali kada sam ih stavila na spavanje uživala sam u samoći. Drugi dan je osjećaj bio bolji i jedva sam čekala da operem kosu. Osjećam se odlično, nekako sam mirnija i puna samopouzdanja, a i druge ljude sada gledam kroz kosu.

Sabina

Neki dan sam, po prvi put, osjetila svoj miris… Osjetila sam feromone 🙂 Totalno kul.

Marina

Nakon tretmana sam spavala lijepo, s tim nikad nemam problema. Normalno sam vrlo rano ustala i obavljala svoje za taj dan, vjerno čekajući na neka izvanredna događanja. Bila sam vrlo razočarana što se odmah ništa neuobičajeno nije desilo. I, pomirena s time, drugi dan se ja, bez očekivanja, mirno vozim u grad, kad odjednom mi se dogodi jasna vizija mog samorazvoja, tako snažna i jednostavna, i kristalno čista! Odmah sam pomislila da to mora biti povezano sa pročišćavanjem, vjerojatno cijelog mog bića, kroz tretman na kosi.

Saša

Kod nas je jako zanimljivo, Lovro je otvorio sezonu plakanja, jako je počeo izbacivati

tugu, hvala Bogu, konačno. Mario nema više prhuti, a moja kosa je sve ljepša. Super se snalazim s pranjem i jako sam zadovoljna. Kosa mi je fina i mekana i osjećam da je živa i energetski čista. Koža tijela, također. Proizodi su superiška.

Rene

Posle 10 dana korišćenja HR, jutros sam u ogledalu posle zaista mnogo vremena srela sebe, a ne odraze koje sam živela i koje sam prihvatala. Učim i prihvatam mnogo toga, izvan svega verujem sebi, imam poverenja i strpljenja, mira i blagosti. Promene su istinske, suštinske i trajne. Danas su mi kosa i koža potpuno drugačije i po prvi put mi kosa blista i peva već posle prvog pranja. Uvidi koji stižu su izuzetni.

Tea

Nakon prvoga tretmana, koji je bio ugodan, osjećala sam se nevjerojatno lagano. Moja leđa, ramena i ruke bili su poput dugo zategnutih konopa sada potpuno olabavljenih, oslobođenih… Osjećala sam efekt čak do zdjelice, što se odrazilo na slobodu i ugodu u hodu. Produbilo mi se disanje, osjećaj zadovoljstva i mira. Povećala mi se kvaliteta jasnoće vida, ali i dubina i tekstura, te su boje postale jasnije. Kako radim na skidanju dioptrije, jedan od bitnih segmenata toga rada je micanje naočala i primjena vještine viđenja bez njih… Inače mi to zna predstavljati problem jer su naočale ovisnost kao i svaka druga, međutim nakon tretmana su mi smetale jer mi je cijela glava procirkulirala i vidjela sam bolje, jasnije, kao da mi se cijeli vidik otvorio. Zapravo nešto što je teško objasniti bez da čovjek proba jer, nažalost, nije svakodnevno iskustvo.

Lada

Posle tretmana „živim šamponima“ i kvalitetne masaže, moja kosa je bila drugačija, zaista živa, a glava rasterećena neke vrste stresa. Imao sam osećaj da sam postao jači za hiljade i hiljade vojnika, tih „malih“ za kosu bitnih osvajača. Hvala, Sanja, na ovom divnom iskustvu!

Marko

Kada sam upoznala Sanju Čolić nazvala sam je „Žena Kosa“… Promena koju mi je donela bila je nešto poput čarolije. Vratila me je mom iskonskom koje postoji u svakom od nas, a koje smo „uništavali“ od rođenja koristeći hemijske preparate. Lepo je osetiti svoj pravi miris, na kosi, na telu. Sanja će vam na najlepši moguć način približiti to što radi, jer i ona sama to živi!

Smiljana

Kroz proizvod Gea osetila sam kao da sam se uistinu povezala za Zemljom. Videla sam sebe nekako staloženijom, svakako pozitivnijom. Uz to, imam sitno kovrdžavu i poprilično suvu kosu, pa mi većina proizvoda ili dodatno isušuje kosu i nekako je čini beživotnom, ili pak od nekakvih, ko zna kakvih, ulja deluje previše masno. Nemam više taj problem otkad koristim I’M Resource proizvode. U svojoj kolekciji imam i BG N92. Inicijalno sam uzela ovaj produkt za kosu, međutim ja ga pre svega koristim za lice! Nisam bolji gel za lice nikada ranije upotrebljavala. Potpuno sam oduševljena proizvodima iz kolekcije I’M Resource koje sam probala do sada, a povrh svega moram da napomenem da Sanja pruža apsolutno nesvakidašnji tretman unoseći mir koji nam često svima pomalo nedostaje.

Maja