SASVIM POSEBNA NOVA 2020. GODINA

Prilika da napraviš sve drugačije.

Prvi korak?

Pridruži nam se i okreni novi list u svom životu.

31.12 2019. – 02.01.2020.

Šta je to što bi ste poželeli sebi za Novu godinu?

Odvoji 2 minuta za sebe. Razmisli na trenutak o ovoj 2019. godini i o svim onim stvarima koje si želeo da uradiš, a možda nisi čak ni pokušao ili si odložio za neku drugu priliku, za neku sledeću godinu. Zapravo, uvereni smo da si spreman da živiš a ne da životariš u 2020. Samo ti nedostaje malo prave podrške, drugačiji pristup. Kako ti se čini ideja da naučiš način da na vreme, pravilno iskreiraš korake za novu 2020 godinu? Da uz dah i pokrete dovedeš se u stanje ravnoteže i mira i hrabro zakoračiš u 2020.

Godinu 2019 ćemo završiti snažnim poštovanjem prema svome telu, a „rad na sebi počinje od tela. Joga je idealna jer pored fizičkog aspekta smiruje misli, vraća nas u ravnotežu, podmlađuje i uliva energiju“, sa takvom energijom zaplovićemo u Novogodišnju noć. Usporite i pridružite nam se na Novogodišnjem laganom joga času uz tehnike disanja i opuštanja koje nas iz stresa, tenzije i brzine vraćaju u centar, koje nas balansiraju, energizuju i daju mir i stabilnost. (Vežbe su namenjene svim nivoima fizičke spremnosti, uključujući i početnike)

Novogodišnja Joga nidra biće obogaćena divnim zvucima harfe, čas ćemo završiti nešto pre ponoći iseljujućom joga nidrom uz zvuke harfe. Harfa je redak i plemenit instrument koji pleni svojom pojavom i izmamljuje uzdahe. Slušanje harfe deluje sjajno na čovekovu psihu, a opuštajuće vibracije koje ona poklanja pozitivno utiču na

oveka. Ovakva muzika u kombinaciji sa vežbanjem joge, iz iskustva Sanje Čolić, daju sjajne rezultate.

Harfu ce nam predstaviti harfistkinja Željak Milošević. Kao harfista radila je i u jednom od najpoznatijih hotela na svetu „Burj al arab“ u Dubaiju. Predsednik je kao i projektni i finansijski menadžer asocijacija umetnika “Art Mreža”  i „Kulturni centar mladih Vojvodine“.

Prvi januar 2020 započećemo radionicom iz mojih snova – Moja 2020! Jedan od veselih, kreativnih načina da usmerimo svoju 2020 u smeru u kojem mi to želimo. Na radionici 01.01 izrađivati ćemo svoj mapu žjelja za 2020 na jedan drugačiji način. U ugodnom okruženju i vođeni sigurnom rukom imaćete mogućnost staviti na jedno mesto sve što želite za sebe u godini ispred vas. Vaše želje, snove, put kojim želite iči. Čega želite više, a čega manje u toj godini. Postoje li kakve emocije, uverenja koja vam stoje na putu da to ostvarite i napravite put kako doći do ostvarenja vaše godine is snova. Maštaćemo , pisati, osećati, prepoznavati, uklanjati i napraviti korake koji će nam dati početni zamah za divnu 2020. Upravo onakvu kakvu smo i poželeli. Ukoliko samo naptavimo mapu želja i mislimo o njoj to neće promieniti vaš život. Način na koji mislite važan je – on utiče na to kako se osećate i ponašate. Pozitivno razmišljanje deluje samo onda kada je u odnosu sa pozitivnim koracima. Prvi korak je da ostvesetite vaše želje snove i korake kako to postići.

Smeštaj – Spoj lepote komfora i relaksacije

Hotel Zepter – Vrhunska usluga i udobnost

Luksuzni i moderan hotel Drina, kategorije 4 ****, je smešten u samom centru Bajine Bašte u neposrednoj blizini reke Drine, po kojoj i nosi ime, planine Tare i manastira Rača.

Osim savršenih uslova za aktivan i opuštajući odmor, hotel Drina nudi i sve pogodnosti za savšren odmor van gradske vreve.

S obzirom na bogatstvo kulturno-istorijskih i prirodnih resursa u okolini, za goste hotela organizuju se razni izleti po Nacionalnom parku Tara.

Na ovom Novogodišnjem programu vaše voditeljice, domaćice i prijatelijce biti će:

Sanja Čolić

Svoje znanje sticala sam preko osamnaest godina i u

ila od najboljih učitelja u regionu kako iz sveta joge tako i iz drugih oblasti, učestvovala na različitim radionicama vrhnskih učitelja.

Specijalizovala sam se za hatha i za terapeutsku jogu kao i individualni pristup vežbanju. Osmislila sam svoju metodu rada koja je zasnovana na individualnom pristupu svakom pojedincu u skladu s njegovom ličnošću, fiziologijom, godinama, stanjem i potrebama kroz celovito i svestrano formiranje svakodnevnih navika . Posledjnjih godinu dana živim izmedju Srbije i Balija i organizujem edukativne i business dogadjaje kroz putovanja u regionu a i šire.

Dubravka Fazli

posljednje desetljeće svog života posvetila sam učenju veština koje zovemo soft skils, kako bih mogla živeti život u kojem ja kontroliram stres, misli i emocije.

Nakon toga, moj život je ispunjen svrhom i unutrašnjim mirom. Umeće brige o sebi set je veština i tehnika koje danas podučavam.

Ja sam poduzetnik, terapeutski svetnik, coach i učitelj meditacije.

ZA REZERVACIJU KONTAKTIRATI:

Sanja Čolić – organizator dogadja.

TEL BROJ/VIBER + 381 62 57 7492

E-mail:  sanjacolic@office.com

Zahvalne smo što ćete nam se pridružiti.

To je ono što bi vam i Deda Mraz želeo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *