RESET RETREAT U ZADRU OD 27.5 – 1.6.2022.

Stres i žurba u kojoj živiš drže tvoje telo u grču i ne dopuštaju mu prirodno stanje opuštenosti. Kada bi shvatio da je bivanje u tvom prirodnom stanju jedan od najvažnijih faktora za uspeh u ovom svetu, možda bi više pažnje usmerio na njega. Možda bi uvideo da tvoj grč odbija sve dobre prilike oko tebe i da ti zatvara oči za sve ono što trebaš videti. Opusti svoje telo i dopusti duši da te vodi. Na taj način dobićeš sve ono što zaslužuješ, na taj način naći ćeš svoju sreću.

ZATO UZMI VREME SAMO ZA SEBE NA 5-dnevnom ODMORU ZA TVOJU DUŠU I TELO OD 27.05. DO 01.06.2022 U ZADRU – HRVATSKA

Na kojem ćemo:

*Pokrenuti telo

*Utišati um

*Prigrliti sadašnji trenutak

*Svesno disati i biti u prekrasnoj prirodi

*Kreirati nove navike

*Upoznati – koje boje je tvoja osobnost

*Osvestiti vlastite vrednosti

*Osnaživati se

*Družiti se

*Smejati se

 

Ovaj 5-dnevno program će podmladiti Vaše telo i um, ostavljajući Vas inspirisanim, osveženim, usredsredjenim i mirnim. Bilo da ste novi u jogi ili ste višegodišnji praktičar, ovaj program odmora Vas poziva da iskoračite iz svakodnevnog života i vratite se onome što je važno.

Svaka praksa joge imaće svoju posebnu temu, prilagodjenu svima, kako početnicima tako i redovnim vežbačima. Dah je pokret, pokret je život. Dah je prirodni izvor energije (prane). Sa svojom vitalnom snagom i lekovitim efektima, disanje je srž časova. Koncept časova zasnovan je na pozicijiama hatha – terapeutske joge prakse, nadopunjene energetskim taoističkim vežbama.

Imaćemo u toku dana zanimljive radionice na teme:

*koje boje je moja osobnost

Kada znamo ko smo, šta je to što nas čini tako posebnim i zašto se ponašamo na odredjeni način, možemo početi razumevati svoje unutrašnje sebstvo, poboljšati svoju ličnost i naučiti kako izaći na kraj sa drugima: svojim partnerom, šefom, roditeljima, kolegom, sa vlastitim detetom.

Kroz ovu radionicu naučićete kako prihvatiti, čak i uživati u osobinama koje svakoga od nas čine toliko različitim. Pomoćiće vam da na bolje promenite svoj život i živote onih do kojih vam je stalo.

Naučićemo kako da se preispitamo, kako da iskoristimo svoje snage i kako da oljuštimo svoje slabosti.

*moje vrednosti

Uspeh u životu znači živeti po vlastitim vrednostima. Naše vrednosti oblikuju naš život i svakodnevicu. Naše svesno i nesvesno odabrane vrednosti utiču šta je to što je za vas važno u životu.

Od sistema vrednosti zavisi i da li se osećamo srećno ili nesrećno, tužno ili zadovoljno. One su orijentiri koji usmeravaju naše ponašanje i funkcionisanje. Kakav je Tvoj sistem vrednosti i koliko si u skladu sa njima? Nije teško napraviti odluku kada smo svesni svojih vrednosti. Zrelost je učenje kako se odmaknuti od ljudi i situacija koje su pretnja ličnom miru uma, samopoštovanja, vrednostima morala i samovrednostima.

PROGRAM DNEVNIH AKTIVNOSTI

1 dan 27.05.2022, petak

*Dolazak poželjno do 16:00h

*Večera dobrodošlice 17:30h

*Večernja joga nidra duboka relaksacija nakon puta 19:30h

2 dan 28.05.2022, subota

*Jutarnja joga praksa 08:00 do 09:30h

*Doručak 09:45h

*Slobodno vreme 10:30 do 12:00h

*Radionica / koje boje je moja osobnost / od 12:00- 14h

*Ručak 14:30h

*Slobodne aktivnosti

*Večernji joga čas pored bazena 19:00 do 20:15h

*Druženje

3 dan 29.05.2022, nedelja

*Jutarnja joga praksa 08:00 do 09:30h

*Doručak 09:45h

*Slobodno vreme 10:30 do 12:00h

*Radionica /moje vrednosti/ od 12:00- 14h

*Ručak 14:30h

*Slobodne aktivnosti

*Večernji joga čas pored bazena 19:00 do 20:15h

*Druženje

4 dan 30.05.2022, ponedeljak

*Jutarnja joga praksa 08:00 do 09:30h

*Doručak 09:45h

*Izlet NP Krka 11.00

*Večernja joga čas pored bazena 19:30 do 20:30h

*Druženje

5 dan 31.05.2022, utorak

*Jutarnja joga praksa 08:00 do 09:30h

*Doručak 09:45h

*Slobodne aktivnosti – obilazak Zadra

*Ručak 14:30

*Večernja meditacija pred zalazak Sunca

*Sublimiranje utisaka i oproštajno druženje uz kakao ceremoniju

6 dan 01.06.2022, sreda

*Jutarnja joga praksa 07.30-08.30

*Doručak 08:45

*Check out 10:00

SMEŠTAJ

Prelepa Vila Mendula

https://youtu.be/McN61LYDeBo

Vila Mendula smeštena je u Žeravi, mirnom mestu između istorijskog grada Nina i turističkog centra Zadra. Luksuzna Vila Mendula okružena bujnim zelenilom s neverovatnim panoramskim pogledom daleko od užurbanih gradova i turističke gužve. Međutim, ako Vam dosadi mir, jedno od najpopularnijih hrvatskih odredišta Zadar je udaljeno samo 13 minuta vožnje automobilom.

Vila Mendula ima 13 spavaćih soba, od kojih je 7 opremljeno bračnim krevetom, dok preostalih 6 imaju po 2 odvojena  kreveta . Tu je i 12 en-suite kupaonica s tuševima i svim ostalim kupaonskim potrepštinama. U svakom apartmanu naći ćete potpuno opremljenu kuhinju i dnevni boravak modernog stila sa satelitskim tv-om, što prostor čini savršenim za opuštanje.

U dvorištu Vile Mendule nalazi se grejani bazen veličine 80 m2, okružen s najmanje 20 ležaljki. Lepa terasa s udobnim prostorom za sedenje i večernje joga časove uz zalazak Sunca i druženje.

   

HRANA: Gastronomija Jadranke Baljak – malo je reči kojima se može opisatiti ukusan hrana koja dolazi iz kreativne Jadrankine kuhinje https://www.youtube.com/channel/UC01yMiB48mrFlz48NaMfOBQ/videos

Hrana je vegatarijansko – mediteranska začinjena sa puno ljubavi i kreativnosti.

PROMOTIVNA CENA PROGRAMA: na upit +381 62 577 492 Viber WhatApp

UKLJUČUJE:

SMEŠTAJ U LUKSUZNOJ VILI U DVOKREVETNIM SOBAMA SA VLASTITIM KUPATILOM NA BAZI 5 POLUPANSIONA

JUTARNJA I VEČERNJA YOGA SA VODJENIM RADIONICAMA , MEDITACIJAMA

ORGANIZACIJA PROGRAMA

CENA NE UKLJUČUJE:

*Fakultativne troškove

*Organizovane izlete , NP Krka 40 Eur, uključen ručak u lokalnom restoranu, transport turističkim autobusom, ulaznica u NP

*Večeru, piće

NEOPHODNA JE UPLATA REZERVACIJE U IZNOSU OD 150 EUR, KOJA SLUŽI ZA BUKIRANJE SMEŠTAJA. U SLUČAJU OTKAZIVANJA ARANŽMANA, PRENOSIVA JE NA DRUGO LICE, ALI SE NOVAC NE VRAĆA.

★ INFORMACIJE I KONTAKT:

+381 62  577  492  SANJA ČOLIĆ (TEL, VIBER, WHATSAPP)

+385 91 574 7138 ZAGORKA ČUPAHIN (TEL,VIBER, WHATSAPP)

★PREVOZ JE INDIVIDUALAN. POVEZUJEMO LJUDE KOJI IMAJU AUTOMOBIL I VOLJNI SU DA POVEZU LICA KOJA NEMAJU PREVOZ. SVAKI VOZAČ KOJI POVEZE TRI PUTNIKA, POTPUNO JE OSLOBOĐEN TROŠKOVA GORIVA I PUTARINA. SVE TROŠKOVE SNOSE 3 VOŽENA LICA

★ VODITELJ PROGRAMA

SANJA ČOLIĆ

Kao instruktorka joge potpisujem autorske projekte osmišljene zajedno s drugim saradnicima, kao što su TermalAqua Joga i Joga Nidra uz harfu“, Transformativni programi, kao i organizator programa zdravijeg načina života sa Georgijem Nazarivim, kao i organizator Aktivnog odmora.

„Svaki jogi zna da telo nije samo sedište duše, već i način, sredstvo pomoću kojeg možemo postići konačno oslobođenje. Proces „osvešćivanja“ se ne završava na telu, već ide dalje i obuhvata sve suptilnije nivoe našeg bića, od energetskog i mentalno-osećajnog do psihičkog, postepeno ih dovodeći u skladan odnos. Jedna stara izreka iz Upanišada glasi: „Telo su kočije, čula su konji, čulni objekti su putevi, um su uzde, inteligencija je kočijaš, Sopstvo je putnik. Mudar čovek zna da je njegovo pravo „Ja“ – Sopstvo, samoispunjeno i samodovoljno onda kada je ujedinjeno sa telom, čulima i umom. To stanje jedinstva zove se joga!“

DOBRODOŠLI!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *