Destres & Reset Retreat Dubrovnik

Odaberite četverodnevni program u Dubrovniku za koji biste željeli da traje zauvijek!

Osjećate li se preopterećeno, iscrpljeno, kao da ste u začaranom krugu. Osjećate li da ste spremni napraviti promjenu i pritisnuti reset gumb u vašem životu? Potrebno vam je novo iskustvo u novom okruženju.

DRR u Dubrovniku idealno je rješenje za vas. Ovaj program kreiran je za sve. Za vas koji nemate prethodno iskustvo rada na sebi, kao i za vas koji žele produbiti i na novi način upoznati sebe.

Nudimo vam iskustveni program i duboko transformacijski proces vođen od strane najiskusnijih hrvatskih i međunarodnih praktičara u Dubrovniku.

Kada dopustimo da se odmorimo, resetiramo i napunimo baterije vraćamo se svojoj snazi i moći. Postajemo kreativniji, spremniji da donosimo hrabre odluke i da vidimo ljepotu svijeta oko nas. Kada zavolimo sebe i to što jesmo upravo tada postajemo inspiracija i svjetlost za sebe i sve one koji nas okružuju. Tako stvaramo ljepše mjesto sebi za život.

Ovaj program pomaže nam da istražimo svoje tijelo i zaista osjetimo što se tamo dešava kroz

* jutarnje joga satove, tehnike disanja i opuštanja koje nas iz stresa, tenzije i brzine vraćaju u centar, koje nas balansiraju daju mir i stabilnost. (Vježbe su namijenjene svim nivoima fizičke spremnosti, uključujući i početnike, u trajanju od 90 min, a kombinacija su joge,neogena, Qigonga.)

* vođena meditacija pored mora

* večernja okupljanja gdje ćemo uz vježbe relaksacije tj.vođenu yoga nidru  spremiti se za relaksirajući i odmarajući san.

Program je osmišljen tako da bi zadovoljio sve vaše potrebe i jedino što se od vas traži fleksibilnost uma i aktivno sudjelovanje.

Ovaj retreat je za vas jer želite:

* preuzeti kontrolu nad svojim mislima i osjećajima

* otpustiti stres, žaljenje, tjeskobu, krivnju, bijes

* razviti ljubav i nježnost prema sebi i drugima

* odvojiti malo vremena za sebe kako bi osjetili unutarnji mir i uživanje u sadašnjem trenutku

Ponuda uključuje:

* jutarnje joga sate i večernje meditacije

* trening kako se nositi sa stresom

* alate za razvijanje osobne prakse koja će vam pomoći u svakodnevnom životu

* trening kako prepoznati i locirati emocije

* radionica “ odmakni se od svog racionalnog uma”

* tips & tricks kako se nositi sa stresnim situacijama da bi izbjegli burnout

Možda biste željeli ponijeti sa sobom:

*udobnu obuću i odjeću

*bilježnicu ili notepad ako ćete nešto željeti pisati dok ste na DRR- u

*tenisice ili cipele za hodanje

Dnevni raspored:

* aktivnost

* doručak

* aktivnost

* slobodno vrijeme

* ručak

* slobodno vrijeme

* aktivnost

* večera

Uključeno u cijenu

* smještaj u dvokrevetnim sobama ( za jednokrevetne nadoplata)

* detox doručak (hand made)

* aktivnosti

* transfer iz i u zračnu luku

Nije uključeno u cijenu

* ručak i večera

* individualna savjetovanja

Malo o mindfulnessu:

„Svakog se jutra iznova rađamo. Ono što danas radimo je najvažnije. “

Trenutak u kojem svjesno promatramo svoje misli ili ponašanje je trenutak kada smo svjesni ili mindful. Tek kada se maknemo iz poznatog okruženja možemo se početi odmarati i sebe gledati drugim očima. Tijekom DRR upoznati ćemo vas s nizom mindfulness tehnika. One će biti usmjerene na njegovanje mira. Istraživat ćemo što znači biti pažljiv prema sebi. Primjenjivat ćemo tehnike mindfulness-a uključujući meditaciju. Imat ćete priliku iskusiti praktičnu primjenu u svakodnevnom životu. Na ovaj način čete razviti svoju sposobnost življenje u trenutku.

Vježbat ćemo mindfulness u svakodnevnim jednostavnim aktivnostima poput jedenja, šetnje. Mindfulness je poput joge za um koji nam pomaže da uživamo u našoj svakodnevici.

Malo o jogi Nidra:

Ovom metodom uz  joga nidru sa sankalpom (željom, odlukom) možemo premostiti svoje slabosti, loše osobine i navike, kao i duboko skrivene psihičke probleme. Ova nam tehnika također pomaže da premostimo one probleme čiji su korijeni u podsvijesti ali čiji efekti dosežu naš svjesni nivo: nekontroliran bijes, depresiju, komplekse ili strahove. Joga nidra djeluje psihoterapeutski, donosi unutrašnju ispunjenost, samopouzdanje i snagu da se nosimo sa životom. Ima  i veliki duhovni značaj, jer svojim najvišim nivoima vodi u samadi, najvišu svest, koja je krajnji cilj.

Vrijeme je da uzmemo stanku, napravimo nešto za sebe i prodišemo.

Sve prakse koje radimo sekularne su. DRR donijet će vam alate koje možete odmah početi primjenjivati. Razgovarat ćemo i dijeliti svoja iskustva, misli o našim navikama, obrascima .. itd.

Smješteni smo u Vili Dard. Obiteljska villa koju vode četri divne setre. Udaljena je 5 minuta šetnom od starog grada Dubrovnik i najbliže plaže. Sobe su opremljne sa besplatnim wi-fi, klima, Tv i parking (potrebno rezervirati).

Cijenu programa dobit ćete putem maila. Rezervacija se primaju do 10.10.2019. Instukcije za plaćanje dobit ćete pri upitu.

Dubravka: dubravka@dubravkafazlic.com

Sanja: office@sanjacolic.net

Ovaj vikend vaše savjetnice, voditeljice, domačice i prijatelijce biti će:

Sanja Čolić

Svoje znanje sticala sam preko osamnaest godina i učila od najboljih učitelja u regionu kako iz sveta joge tako i iz drugih oblasti, učestvovala na različitim radionicama vrhnskih učitelja.

Specijalizovala sam se za hatha i za terapeutsku jogu kao i individualni pristup vežbanju. Osmislila sam svoju metodu rada koja je zasnovana na individualnom pristupu svakom pojedincu u skladu s njegovom ličnošću, fiziologijom, godinama, stanjem i potrebama kroz celovito i svestrano formiranje svakodnevnih navika.

Dubravka Fazlić

posljednje desetljeće svog života posvetila sam učenju vještina koje zovemo soft skils, kako bih mogla živjeti život u kojem ja kontroliram stres, misli i emocije.

Nakon toga, moj život je ispunjen svrhom i unutarnjim mirom. Umijeće brige o sebi set je vještina i tehnika koje danas podučavam.

Ja sam poduzetnik, terapeutski svjetnik, coach i učitelj meditacije.

Zahvalni smo što ste nam se odlučili pridružiti.

D&S

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *