Put od istoka do zapada / Mesto moći Kremna

Legenda kaže da su Kremna nastala u dalekoj prošlosti, u jednom posebnom trenutku stvaranja Zemlje kada se desilo “kosmičko čudo“, redak fenomen pri sudaranju nebeskih tela, kada je “ oivičen“ prostor na Zemlji – kotlina između planinskih venaca Tare i Zlatibora, koja je , po tajanstvenosti – kremena, nazvana Kremna. Kažu da Kremna leže na stubu okamenjene peridotitske lave koje sežu do srži zemlje.

Iz tog stuba neprekidno teku vibracije terestičnih struja koje blagotvorno deluju na stresu izložene organizme, donoseći im oporavak i zdravlje. Ta zračenja udružena sa estetikom predela, njegovim šumama, livadama, nadmorskom visinom, blagotvornim vazdušnim električnim pražnjenima i dalekim vizurama, čine osnovu njegove posebnosti . Ono što Zlatiboru i Kremnima daje visoku rekreativnu snagu nije samo nadmorska visina, kako se obično misli, već peridotitiske stene koje su u rastopljenom stanju pokuljale iz duboke zemljine unutrašnjosti, noseći pomenuta blagotvorna strujanja… “

Svako ko dođe u Kremna je očaran lepotom. Očito je da se predanje i nauka slažu u jednom – kremanski kamen blagotvorno utiče na zdravlje. A koliko je doprineo vidovitositi kremanskih proroka? Mnogi tvrde da se to ne može osporiti, ali ni potkrepiti naučnim argumentima. Kremanski kamen pominju i Tarabići u svojim proročanstvima. A tu se priča o kremanskom kamenu ne završava, koju ćete imati priliku da čujete ukoliko nam se pridružite na ovom dogadjaju..…….

Program “Put od Istoka do Zapada”

03.10. – 06.10.2019.

Ovaj program namenjen je svima koji žele vratiti mir i harmoniju u svoj život, vraćajući se sebi i svom suštinskom biću. Kada dopustimo vreme i prostor da se odmorimo, resetiramo i napunimo baterije vraćamo se svojoj snazi i moći, te postajemo kreativniji, spremniji da donosimo hrabre odluke i da vidimo lepotu sveta oko nas. U ova 4 dana zaronićemo u snažnu energiju mesta koja ćemo posetiti i na kojima ćemo raditi duboku ličnu praksu. Kada zavolimo sebe i to što jesmo upravo sada postajemo inspiracija i svetlost za sve koji nas okružuju. Tako stvaramo lepše mesto za život.

Program obuhvata:

– jutarnje joga časove, tehnike disanja i opuštanja koje nas iz stresa, tenzije i brzine vraćaju u centar, koje nas balansiraju, energizuju i daju mir i stabilnost. (Vežbe su namenjene svim nivoima fizičke spremnosti, uključujući i početnike, u trajanju od 90 min.)

– izlete (Kremna, Drvengrad, Šarganska osmica, Tara)

– vođene meditacij u prirodi

– večernja okupljanja gde ćemo razgovarati o stečenim iskustvima i spoznajama dalekog Istoga, sličnostima i razlikama u kulturama, prirodi i običajima egzotičnog Balija te predstaviti sve zanimljivosti života na drugoj strani planete ali i blagodatima života upravo ovde.

Smeštaj

je u novoopremljenim apartmanima u sklopu kampa u samomo selu Kremna. Apartmani su komletno opremljeni. Svi studio-apartmani poseduju komplet opremljenu kuhinju, kupatilo, bračni krevet i dvosed sa mogućnošću razvlačenja. Kapacitet apartmana je za tri odrasle osobe.

Svi apartmani poseduju LCD TV, DVD player

Korišćenje Wi-Fi internet pristupa je besplatno

Slike smeštaja možete pogledati na www.camping-zip.com

O meni:

Svoje znanje sticala sam preko osamnaest godina i učila od najboljih učitelja u regionu kako iz sveta joge tako i iz drugih oblasti i učestvovala na radionicama Dragana Petrovica, Jadranka Mikleca, Predraga Gnjatića, Indra Kaur Rosella, Lola Malaika, Ida Resi Alit, Gaisheda Kheawok, Sonje Simonovske, saradjivala sa poznatim učiteljem chi gonga Sasom Blagojevićem, Djendji Samardžija, zavrsila chouching i kliring metod Dijada škole kod učitelja Desimira Ivanovica kao i edukaciju iz psihoterapije, savetovanja i koučinga kod profesora Nebojše Jovanovića. Diplomirala kod učitelja Dragana Lončara, trenutno pohadjam core energetix metod kod učitelja Walid Daw.

Specijalizovala sam se i za terapeutsku jogu i individualni pristup vežbanju. Osmislila sam svoju metodu rada koja je zasnovana na individualnom pristupu svakom pojedincu u skladu s njegovom ličnošću, fiziologijom, godinama, stanjem i potrebama kroz celovito i svestrano formiranje svakodnevnih navika.

CENA PROGRAMA:

U cenu programa je uključeno 3 noćenja sa doručkom i večera dobrodošlice, jutarnja energetsko jogička praksa, predavanje , sve ulaznice i on iznosi 124 eur po osobi.  

Onaj ko želi biti sam u krevetu plaća doplatu od 10% (tj.136 eur)

Rezervacija se plaća  u iznosu od 60 eur do 15.09.2019. Ostatak do dolaska

Račun za uplatu rezervacije  115-0003816257742-68 ili za plaćanja iz inostranstva RS35115000381625774268 Swifft:AAAARSBG

Cena ne uključuje prevoz i ostale obroke.

Broj mesta je ograničen i posle formiranja grupe naknadne prijave nisu moguće.

Za sve dodatne informacije i pitanja stojim vam na raspolaganju.

Radujem se susretu,

Sanja Čolić

Vaš voditelj programa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *