Preporučujem

21 dan detox obrok za čišćenje creva

Posted

Naučno je dokazano da, ukoliko duži vremenski period ponavljamo određene aktivnosti ili zadatke, oni postaju deo naših svakodnevnih navika. Upravo “21 dan detox obrok za čišćenje creva” pomoći će vam da ostanete dosledni u izboru zdrave hrane kako biste ostvarili sjajne rezultate i bolje razumeli zbog čega imate određene tegobe.  Dozvolite mi da vam pokažem kako za 21 dan možete da unapredite životni stil uz detox obrok za čišćenje creva.
Veoma je važno kako ćemo započeti dan, izmedju ostalog važno je da imamo zdrav doručak .Na fantastičan način doručkom „čista
creva“ moguće je da potpuno na priridan način očistimo tanko i debelo creveo.
Preporučujem vam „čistač creva“ koji radim po recepturi poznatog Ruskog naturloga Georgija Nazarova , koji telu daje sledeće :
* snadbeva organizam neobhodnim sastojcima za kvalitetno funkcionisanje organizma kao što su vitamini B grupe , vitamin E, kalijum , magnezijum.
* Vitamini grupe B deluju na jačanje nervnog sistema , kao i na bolju zaštitu organizma od tumora i na stabilniji šećer u krvi .
* Vitamin E deluje na bolje stanje kože
* Klijum pozitivno deluje na jačanje srca i mišića
* Magnezijum pomaže da se ojača nervni sistem i omogućava bolje usvajanje kalcijuma
* Omega 3 i Omega 6 masne kiseline iz ovog obroka delovaće na bolji rad imunog sistema , smanjenje zapaljenskih procesa , omogućavanje kvalitetnije stanje zglobova, kose, kože, kao i lakše oslobadjanje organizma od štetnih masnoća .
Vas zdrav doručak možete poručiti u inbox i uvek ga možete imati na Vašem random mestu ili u Vašem domu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *